Centru de echitație Táltoș a fost gazda celui mai remarcabil festival al comunității din comuna Crasna, jud. Sălaj. Implicarea deosebită a organizatorilor sprijiniți de parteneri, sponsori și voluntari au făcut din această ediție un succes real.

Festivalul Run to the Hills s-a dorit a fi un eveniment despre sănătate, comunitate, implicare, alergare, dăruire, emoție, empatie și așa a fost. Peste 200 de participanți la concursul de alergare au descoperit frumusețea naturii din împrejurimile Crasnei, s-au bucurat împreună de vibrația publicului, împreună cu producători locali, susținători și parteneri.

Tinerii adulți s-au informat corect de la medici conferențiari și de la liderii motivaționali despre teme diferite legate de sănătate și principii de viață sănătoasă.

În literatură și artă, cât și în viață, caii sunt adesea simboluri ale libertății, puterii și frumuseții. Sunt prezenți în mitologie, legende și opere literare, unde adesea sunt reprezentați ca prieteni fideli ai eroilor. Centru de echitație Táltoș ne-a confirmat acest lucru, sâmbătă, 29 iunie 2024.

Aducem mulțumiri fiecărei contribuții importante pentru buna desfășurare a evenimentului: sponsori, organizatori, parteneri, administrației locale, voluntari și membrilor comunității locale!