Am avut prilejul deosebit de a deschide vineri seara a cincea ediție a Taberei de Fotografie – Sălaj. Frumusețe, Tradiție, Poveste, un proiect de promovare deosebit inițiat de Centrul de Cultură și Artă a Județului Sălaj. Alături de echipele Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Țara Silvaniei, CCAJS și Asociația Varadium din Oradea, am întâmpinat unii dintre cei mai faimoși fotografi internaționali. Anul acesta tabăra de fotografie aflată la ceas aniversar își dorește să pună în valoare oamenii, locurile și tot ce este mai valoros și frumos în Țara Silvaniei.
În perioada 20 -27 mai 2022, se va desfășura în Sălaj, a V-a ediție a taberei de fotografie ,,Sălaj. Frumusețe, Tradiție, Poveste” 2022.
Participă fotografi de talie internațională care prin fotografiile lor vor arăta frumusețile Județului Sălaj, atât prin postări pe rețelele de socializare cât și prin participarea lor la saloanele internaționale de fotografie.
Sălajul are un mare potențial turistic, obiectivele sale de interes variind și acoperind o largă paletă (biserici de lemn, monumente de patrimoniu, muzee, peisaje, rezervații naturale, tradiții, meșteșuguri) pe mai multe arii de interes turistic.
Scopul taberei este promovarea județului Sălaj prin prezentarea zonelor etnografice, geografice și culturale, care au potențial în atragerea turiștilor.
Mulțumim celor care au răspuns invitației noastre!
Mult succes și lumină bună!


Parteneri:
Consiliul Județean Sălaj
Primăria Zalău
Primăria Jibou
Primăria Șimleu Silvaniei
Primăria Cehu Silvaniei
Primăria Vârșolț
Primăria Năpradea
Primăria Bălan
Primăria Mirșid
Primăria Pericei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *