SLANĂFEST, ediția a II-a se va organiza la Șamșud în 10 februarie 2024, unde sunt așteptați producători, mici fermieri locali, la un târg al produselor tradiționale și la o competiție culinară tradițională.
  O ediție inedită în care comunitatea locală își propune să vă ofere o atmosferă relaxantă în viile și beciurile din Șamșud. Alături de produsele culinare din concurs, proprietarii faimoaselor beciuri vor pregăti un adevărat festin pentru vizitatori.
  Evenimentul este unul de promovare a valorilor și tradițiilor locale, dar și de încurajare a micilor producători, a meșteșugarilor și își propune stimularea înființării de Puncte Gastronomice Locale (P.G.L.), ca o altă formă de sustenabilitate a turismului din Țara Silvanei.
  Primăria și Consiliul Local Șamșud, fac toate eforturile pentru amenajarea zonei în care se va desfășura concursul și vă așteaptă alături de parteneri și localnici să vă bucurați de un week-end însorit în compania produselor culinare tradiționale, a vinului și a oamenilor primitori din comună.
Mai multe informații: AICI!