La începutul acestei primăveri, A.D.I. Țara Silvaniei a intrat într-un nou capitol de dezvoltare. Pornind la finele anului 2021 cu 11 Unități Administrativ Teritoriale (Consiliul Județean și zece primării) membre în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Țara Silvaniei, luna martie a aduce o schimbare esențială în etapa de consolidare a cooperării la nivel județean. În urma discuțiilor și propunerilor bazate pe o strategie de dezvoltare și promovare a întreg teritoriului județului Sălaj, reprezentanții a 46 de UAT-uri din Sălaj au aderat prin Hotărâri de Consiliu Local  la A.D.I. Țara Silvaniei. Astăzi, Asociația are în componența sa 56 din 61 de U.A.T.- uri la nivelul județului Sălaj.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară  Țara Silvaniei reprezintă o platformă de cooperare între toți  membrii asociați, în scopul valorificării patrimoniului local sau regional, dezvoltării sustenabile a comunităților și a promovării tuturor resurselor materiale sau imateriale. Fundamentul principal este de a consolida dezvoltarea comunităților locale în baza oportunităților identificate, dar și de soluționare a nevoilor stringente din teritoriu.

Aceste proceduri reprezintă un proces de extindere și dezvoltare a propunerilor de acțiune la nivelul fiecărui UAT membru, de stabilire a unor priorități comune și în cele din urmă, rezultate cu un coeficient de succes crescut.

Le spunem bun venit tuturor membrilor noi în A.D.I. Țara Silvaniei. Vă dorim o primăvară frumoasă tuturor.

Cu aleasă considerație,

Daniel Stejeran-manager, alături de echipa A.D.I. Țara Silvaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *