Clipul de prezentare a taberei de fotografie 2022, Sălaj. Frumusețe, Tradiție, Poveste, va fi  proiectat publicului prezent la ,,Malinski Photo Festival” din Macedonia de Nord, în data de 31 mai 2024.

O călătorie captivantă în lumea povestirii vizuale va fi proiectată la Malinski Photo Festival. Programul din acest an este îngrijit cu atenție pentru a sărbători arta fotografiei, prezentând o gamă variată de activități și expoziții care promit să inspire, să educe și să aprindă pasiunea pentru artele vizuale.

Programul de vineri 31 mai:

  • Expoziție individuală a lui Aleksandar Tomulic la Artisan House – Kumanovo
  • Proiecții foto ale lui Dragan Milenkovic (Serbia), Ovi D. Pop (România), Dorijan Milovanovik (Macedonia), Martin Jovčeski (Macedonia), Božidar Genkov (Bulgaria), Georgi Georgiev (Bulgaria) și de la evenimentul Sălaj: Frumusețe, Tradiție, Poveste” (România) la Artisan House – Kumanovo

Cel mai așteptat eveniment fotografic al anului. 2 orașe, 10 evenimente, 30 de expozanți!

Înființat în martie 2014, clubul foto Kumanovo din Macedonia are aproximativ treizeci de membri și este unul dintre cele mai mari cluburi din Republica Macedonia. Chiar dacă este un club tânăr, nucleul său este format din fotografi de artă de renume mondial care au obținut un mare succes în scurta perioadă de existență a clubului. Pe lângă activitățile expuse și succesele, clubul a devenit cunoscut la nivel local pentru lecțiile gratuite de fotografie și munca cu copiii. A găzduit multe expoziții personale de autori din întreaga lume și a colaborat cu succes la proiecte de grup cu cluburi prietenoase din Serbia, Bosnia, Canada, Turcia, Egipt, Arabia Saudită, Iran etc. Clubul este un membru mândru al FIAP, PSA și IAAP. În noiembrie 2014, clubul a organizat primul festival de arte fotografice din Macedonia, intitulat Malinski Photo Festival, la care au fost deschise peste cincisprezece expoziții fotografice individuale și de grup. Festivalul Foto Malinski a devenit ulterior un eveniment fotografic anual și prestigios, care oferă un adevărat exemplu de fotografie ca formă de artă respectată, ridicând ștacheta.