„Să ajuți un om ține de sfințenie!” (Eugène Sue)

💕Când cel de lângă tine are nevoie de ajutor, trebuie să-ți lași grijile personale la o parte și, ascultându-ți sufletul, să-i întinzi o mână de ajutor.
💕 Roxana-Andreea Roșculeț, fiica doamnei profesoare Flavia Negrea, mama unei fetițe de 5 ani, are nevoie de ajutorul nostru, al celor care credem că doar împreună suntem puternici! Anul trecut a fost diagnosticată cu cancer limfatic. Medicii din țară, în urma unor investigații și a unui tratament adecvat, i-au recomandat să continue tratamentul în străinătate. Motivul este forma atipică de cancer ce are o rată mare de multiplicare a celulelor canceroase. S-a decis transferul la o clinică din Milano, Italia, unde urmează un tratament de durată, extrem de costisitor, care pune familia Roxanei într-o situație limită.
💕 Pentru a veni în ajutorul Roxanei, oameni de bine din Zalău (orașul natal) și Cluj-Napoca unde Roxana este medic stomatolog, s-au mobilizat și au demarat diferite acțiuni umanitare. Cazul a ajuns inclusiv la Crucea Roșie, filiala Sălaj. Totuși este nevoie de mai mult, motiv pentru care și noi considerăm că suntem datori să încercăm să o ajutăm.
💕 Credem cu tărie că și în orașul nostru, Zalău, societatea civilă se poate mobiliza pentru un astfel de caz. A dovedit-o și cu alte ocazii și, suntem convinși, o va face și de data aceasta. De aceea, încercăm și noi, prietenii familiei Roxanei, să organizăm un eveniment pentru strângere de fonduri. Pentru puținul vostru, care puțin câte puțin face mult, vă oferim un spectacol de romanțe și o licitație de artă plastică și artă fotografică.
💕 Astfel, sub auspiciile A.D.I. „Țara Silvaniei” și cu ajutorul Hotelului Griff, vă invităm joi, 15 iunie 2023, începând cu ora 18.00, la un mini-concert de romanțe avându-i ca protagoniști pe Rodica-Pop Seling și Pavel Păușan, acompaniați de Ansamblul Artistic profesionist „Porolissum”, dirijor Ionuț Dîrjan și la o licitație de artă plastică cu lucrări semnate de Dumitru Costălaș și Flavius Lucăcel, dar și lucrări de artă fotografică semnate de Adela-Lia Rusu (EFIAP/p) și Ovi D.Pop (EFIAP/g). Evenimentul va fi prezentat de Adrian Lungu.
💕 Accesul la eveniment se face doar pe bază de invitație, ce presupune o donație de minim 200 lei. Invitațiile, în limita locurilor disponibile, se pot ridica de la A.D.I. „Țara Silvaniei”, Hotel Griff și Colegiul Tehnic „Al. Papiu Ilarian” Zalău.

Haideți să dovedim că împreună, putem fi puternici!