Împreună cu Țara Silvaniei te invităm să te implici și tu în conturarea viitorului microregiunii Țara Silvaniei. Participă la Happy Wedding – targ de nunti in Zalau și o să descoperi specificul regional al Sălajului, contribuind implicit la un viitor mai bun al nostru și al celor care încă se mai încăpățânează să păstreze vii tradițiile și obiceiurile sălăjene. Vizitează standul asociației, în perioada 3 – 5 noiembrie, la Glamour Events Halls Zalău și îți garantăm că vei avea parte de multe surprize plăcute și vei avea șansa de a vedea și cumpăra o mulțime de produse faine fix pe gustul tău!

Pregătirile pentru cel mai mare târg de nunți din Sălaj sunt în toi. Abia așteptăm să ne întâlnim, în perioada 3 – 5 noiembrie, la Glamour Events Halls Zalău. Expozanți renumiți din toată Transilvania te așteaptă cu reduceri foarte foarte mari, pentru ca tu să-ți permiți fix tot ce dorești pentru happy nunta ta.
AI ȘANSA SĂ PRINZI OFERTE UNICE, LA PREȚURI INCREDIBILE doar la Happy Wedding – targ de nunti in Zalau!
În plus, la tombolă te așteaptă premii în valoare de peste 9000 de euro.

Vino să descoperi tradiții și obiceiuri de nuntă sălăjene + multe surprize super faine… Intrarea este liberă așa că e musai să vii!