Consiliul Județean Sălaj vă invită duminică, 30 aprilie 2023, la Grădina Zmeilor, pentru a participa la sărbătoarea anuală a primăverii de pe Valea Almașului – FATA CĂTANII, ediția a II-a.

Programul evenimentului:

✅ 12.30 – Deschiderea oficială a manifestării
✅ 13.00 – Program artistic susținut de către elevi ai școlilor gimnaziale din Bălan și Zimbor, respectiv ai liceelor tehnologice din Hida și Surduc
✅ 14.00 – Ansamblul Folcloric ”Meseșul” al Centrului de Cultură și Artă Sălaj. INVITAT SPECIAL: SAVA NEGREAN BRUDAȘCU
✅ 17.00 – Muzică ambientală
✅ 20.30 – Foc de artificii

👨‍👩‍👦‍👦 Sub îndrumarea cadrelor didactice, începând cu ora 14.30, va avea loc parada portului popular autentic de pe Valea Almașului. Participă elevi ai școlilor gimnaziale din Fildu de Mijloc, Jebucu, Cuzăplac, Zimbor, Sânmihaiu Almașului, Dragu, Bălan, respectiv ai liceelor tehnologice din Hida și Surduc.

🛩 Participanții sunt invitați ca pe parcursul manifestării să descopere Grădina Zmeilor, locurile de joacă pentru copii, ofertele culinare, produsele tradiționale și de artizanat ale meșterilor populari, standurile de prezentare de la Muzeul Județean de Istorie și Artă – Zalău, Biblioteca Județeană “I.S. Bădescu” Sălaj, Crucea Roșie Sălaj, Centrul de Cultura si Arta al Județului Sălaj,  A.D.I. Țara Silvaniei și DGASPC Sălaj!

De asemenea, vor avea loc acrobații aviatice, în funcție de condițiile meteo.

📅 Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Bălan, A.D.I. Țara Silvaniei, Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj și Inspectoratul Școlar Județean Sălaj.

Vă așteptăm cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *