Foto: Cosmin Giurgiu

Votează destinațiile preferate în competiția Destinația Anului!

Destinația Anului este platforma care inspiră turiștii să vadă România, susținând destinațiile noastre în efortul lor de afirmare. Complexul Arheologic de la Porolissum cuprinde o serie de elemente definitorii pentru o destinație turistică. Plecând de la vama romană, pe drumul roman care duce spre poarta principală (Porta Pretoria) către castru și orașul roman Porolissum, ajungem prin Porta Decumana la amfiteatru, basilica și forumul roman. Porolissum reprezintă punctul central al destinației turistice din Țara Silvaniei. În proximitatea arealului Porolissum există o serie de alte atracții care fac din această propunere un potential câștigător. La fel ca în vechiul imperiu roman gastronomia reprezintă unul dintre pilonii principali ai vieții cotidiene. Pe lângă restaurantul cu specific roman există Puncte Gastronomice Locale și alte locuri cu o altă simbolistică și încărcătură istorică. Alături de alte elemente reprezentative pentru această destinație care vin să completeze importanța strategică a așezării, Porolissum se consideră a fi un tărâm încărcat cu istorie și tradiție milenară!

Vă invităm pe toți cei care iubiți aceste meleaguri să votați destinația Porolissum!

Această destinație a fost aleasă de juriul format din specialiști, manageri, jurnaliști și lideri de opinie în categoria Atracții cultural-educative. Finaliștii vor primi puncte din partea Juriului, puncte din partea Publicului și puncte din partea Cercetării Destinația Anului.

Câștigătorii celei de-a patra ediții a competiției Destinația Anului vor fi anunțați în cadrul Galei Destinația Anului 2024, care va avea loc în dată de 21 mai la Ateneul Român! Fiți alături de noi să celebrăm împreună turismul din România!

Pentru a vota, aveți nevoie de o adresă de mail, accesați link-ul VOTEAZĂ, alegi destinațiile preferate din minim 3 categorii și validează-ți votul prin apăsarea butonului “Apasă pentru validarea votului!” din josul paginii!

Porolissum se găsește la categoria: Atracții cultural-educative.

După validarea votului vei primi un link de confirmare pe adresa de mail folosita pentru vot.

Implică-te în competiție și  votează destinațiile tale preferate!